contactdown

Schouw Informatisering Etten-Leur

Als poortwachters markeren het kantoorpand van Schouw Informatisering en het Tweelingkantoor, beide ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten, de zuidoostelijke entree van Etten-Leur. 

 

De wens van de opdrachtgever was het realiseren van een gebouw waarin gasten welkom zijn en een aangenaam, motiverend werkklimaat heerst.

 

Bedaux de Brouwer Architecten heeft het kantoor ontworpen als twee langs elkaar geschoven schijven gematerialiseerd met donkere baksteen. De toegang van het gebouw wordt gemarkeerd door een overdekte entree waaronder wordt geparkeerd en de lobby bereikbaar is. Een vide in het interieur, ontworpen door i29 Interior Architects, creƫert een visuele verbinding met de tweede bouwlaag. Op deze etage is onder andere het restaurant gesitueerd met een groot dakterras dat zicht heeft op het bladerdek van een monumentale eikenboom. De werkplekken zijn licht door de verdiepingshoge ramen en hebben wijds uitzicht op de omgeving.

Iedereen is met veel plezier, enthousiasme gestart op zijn nieuwe werkplek. Verwachtingen worden helemaal waargemaakt. Top.

Peter van den Maagdenberg, Schouw Informatisering
Projectgegevens
Opdrachtgever
Schouw Informatisering
Ontwerp
2014
Interieur
i29 Interior Architects
Landschap
MTD Landschapsarchitecten
Fotografie exterieur
Michel Kievits
Fotografie interieur
Ewout Huibers