contactdown

Van Goeden Huizen

Van Goeden Huizen is een geprefabriceerde, circulaire en duurzame modulaire buurt naar uw wens! Een woonconcept dat bestaat uit verschillende bouwstenen, die geschakeld en gestapeld kunnen worden, en daarmee de intrinsieke kwaliteiten van een plek kunnen versterken. Bovendien kunnen er diverse typen woningen gemaakt worden voor verschillende doelgroepen (families, starters, studenten en senioren).
 
Drie Brabantse partijen hebben elkaar gevonden en een woonconcept ontwikkeld waarbij betaalbaarheid centraal staat en waarbij wij het gehele bouw- en ontwikkelproces kunnen ontzorgen. Een samenwerking tussen Bedaux de Brouwer Architecten, Van Gisbergen Bouw & Ontwikkeling en Timmerfabriek Frank van Roij. 
 
Van Goeden Huizen voldoet aan het bouwbesluit, is opgebouwd uit hoogwaardige, circulaire materialen, is ontworpen met oog voor detail en is daarmee gelijkwaardig aan een traditionele woning. Met het voordeel dat de woning verplaatsbaar is, geen stikstofuitstoot produceert op de bouwplaats en een veel snellere bouwtijd heeft!

Bekijk website
Projectgegevens
In samenwerking met
Van Gisbergen Bouw & Ontwikkeling Timmerfabriek Frank van Roij
Ontwerp
2022